Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2013

Άστρα μη μας μαλώνετε...








Γράφει Διάττων Αστέρας.



Τα ξημερώματα πέρασε η Σελήνη στον Βασιλιά του Ζωδιακού τον Λέοντα, αυτό σημαίνει πως η τραμπαλιστή διάθεση που είχαμε δίνει τη θέση της σε μια πιο θεατρινάλε κατάσταση… Κάτι τα φώτα της Αθήνας την νύχτα, κάτι το πάθος που όσο πάει θα δείχνει και πιο τρελό, ε! το όσκαρ αυτές τις μέρες το έχουμε στο τσεπάκι. Προγραμματίστε μια γκλάμουρ έξοδο απόψε και αύριο με κολλητούς, αγαπημένους και γενικά προτιμείστε να είστε με άτομα που περνάτε καλά. Η μεγαλοπρέπεια σας κλείνει το μάτι ακόμα και αν στο πορτοφόλι υπάρχουν 5 €. Ο Ήλιος στον αισιόδοξο Τοξότη κλείνει το μάτι και προκαλεί για όμορφες περιπέτειες. Τα προβλήματα όπως και να το κάνουμε παραμένουν και τις υπόλοιπές μέρες οπότε απόψε χαρείτε το όσο μπορείτε…

Αρκετά πιο ευνοημένοι είστε οι Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, που καλό θα ήταν να πείτε και στα άλλα ζώδια τι πίνετε και δεν τους δίνετε μια και από σήμερα θα είστε κυριολεκτικά πετάτε στα σύννεφα, δώστε και λίγο χαμόγελο βρε παιδιά στο Σύμπαν να χαμογελάσει και σε μας τους υπόλοιπους.



Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι, ότι κάνετε σήμερα Σάββατο έχει μια εσάνς ευκαιρίας και σας προκαλεί να την αδράξετε, ενώ την Κυριακή καλό θα είναι πριν εκραγείτε να μπείτε στα παπούτσια του άλλου για λίγο και να κατανοήσετε γιατί αντιδρά έτσι.



Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε την διαφορά και πάρτε πρωτοβουλίες.



Πιο αναλυτικά για την εβδομάδα που έρχεται με προβλέψεις γενικές για κάθε ζώδιο, αυτό θα ήθελα να το τονίσω φίλοι πως ναι, μεν αφορά τα δώδεκα ζώδια και όχι το προσωπικό αστρολογικό χάρτη.



ΚΡΙΟΣ




 ΕΡΩΤΑΣ:  Από τους πιο τυχερούς μιας και έχετε αρκετά επαγγελματικά πάνω στο κεφάλι σας και δεν πολυασχολείστε με τον έρωτα, οπότε και το Σύμπαν σας κρατά σε μια σταθερή κατάσταση, όπου το θετικό θα παραμείνει ως έχει, καθώς και το αρνητικό θα μείνει στάσιμο.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από Αρχαιοτάτων Χρόνων η Αφροδίτη είχε κόντρα με τον Δία γιατί να αλλάξει τώρα? Αυτό σας στριμώχνει λίγο μιας και γίνεται και το εξάγωνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό. Λίγο το κακό θα σας πω όμως αφού το άλλο εξάγωνο του Άρη από την Παρθένο πάλι με τον Ερμή και την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, μας δειλή πως το μόνο πράγμα που θα πηγαίνει καλά αυτές τις μέρες είναι το πορτοφόλι και η καριέρα. Σκληρή δουλειά και αρκετές εντάσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι το καθημερινό μενού.



ΤΑΥΡΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με το Δία και τον Άρη στην Παρθένο, φαίνεται πως θα αρχίσει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων και ατέρμονες κουβέντες του στυλ «που πήγες και είπες και έλεγες, που πήγα και είπα και έλεγα» για ηρεμήστε και δείτε πιο σοβαρά το θέμα της σχέσης και αφήστε τα πείσματα και τις τσιριμόνιες γιατί θα έχουμε πόλεμο αντί για έρωτα



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Σοφός Κρόνος που είναι απέναντί σας θα επιβραβεύσει μόνο την σκληρή δουλειά που γίνεται σοβαρά και με σύστημα. Καιρός να δείξετε πως δεν είστε υπερφίαλοι αλλά έχετε το τρίπτυχο της επιτυχίας στο μαξιλάρι που δεν είναι άλλο από το Στόχος, Πείσμα, Υπομονή.



ΔΙΔΥΜΟΙ



ΕΡΩΤΑΣ: Τριγωνάκια του Ίψεν που όλα χρώματα αλλάζουν θα είναι αυτή την εβδομάδα τα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι τα λάθη και τα πάθη δεν συγχωρούνται εύκολα, ανεξάρτητα από τις συγκινήσεις που θα πάρετε αλλά και θα δώσετε.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ότι είναι αμιγώς σοβαρό και έχει υποστεί τη βάσανο της υπευθυνότητας και της σκληρής δουλειάς θα ορθοποδήσει και θα μακροημερεύσει. Οι αποφάσεις που καλείστε να λάβετε να θυμάστε πως θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρές και υπεύθυνες.











ΚΑΡΚΙΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Τα βεγγαλικά σου μάτια λάμπουν σαν το φώσφορο, αυτό θα τραγουδάτε αυτές τις μέρες και όχι άδικα. Ζητάτε την επιβεβαίωση και την έχετε, ζητάτε την αγάπη και την έχετε, ζητάτε … φτάνει μην τραβήξετε άλλο χαρτί θα καείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καινούργιες ιδέες που έχετε στα επαγγελματικά φαίνεται πως παίρνουν σάρκα και οστά και βρίσκουν και πρόσφορο έδαφος από ανωτέρους αλλά και συνεργάτες





ΛΕΩΝ



ΕΡΩΤΑΣ: Το άτομο που χαμογελάει από απέναντι είναι το άλλο σας μισό??!! Έτσι λέτε??? Ρίξτε μια δεύτερη ματιά μην τρέχουμε μετά. Αν σώνει και καλά το θέλετε, χαρείτε το τώρα. Εξ άλλου ο Σοφός Κρόνος μόνο ότι είναι σε γερές βάσεις το συντηρεί. Οτιδήποτε άλλο φεύγει με το φύσημα του ανέμου

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αντίσταση τώρα σε Σειρήνες, να είστε εγκρατείς με το πορτοφόλι σας και να αφήσετε τις αγορές που θέλετε να κάνετε για λίγο αργότερα





ΠΑΡΘΕΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος από τον Τοξότη επιτάσσει αγάπη, στοργή και φροντίδα, κάτι που το έχετε πλούσιο μέσα σας, δώστε το τώρα και αφήστε για μετά τη μουρμούρα.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη καθώς επίσης και σύνοδο με τον Κρόνο. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Όλο αυτό το Συμπαντικό Σκηνικό προϋποθέτει θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά πεπραγμένα και αποδοτικά ραντεβού με προϊσταμένους και συνεργάτες.












ΖΥΓΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Μη σας παίρνει η Χαρά που ο Ήλιος μπήκε στον Τοξότη φίλοι Ζυγοί. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για ανατροπές από κακώς κείμενα και ανταγωνιστικές καταστάσεις που δεν σας πάνε καθόλου.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

Λίγο πιο ομαλά τα πράγματα εδώ, αφού τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε λίγο τόσο από επαγγελματικά όσο και από θέματα που σας προβλημάτιζαν όλο αυτό τον καιρό. Ζητήστε βοήθεια από άτομα κύρους για τις όποιες ιδέες έχετε αλλά μην προσπαθήσετε να υποσκελίσετε πιθανόν μια κατάσταση διότι δεν θα είναι υπέρ σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Εγώ κολλάει η ατάκα δεν περιγράφω άλλο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας και με τις όψεις του σας προκαλεί για φλερτ και για χαμόγελα, άντε ντε τι περιμένετε???

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας έχετε καταλάβει καλά πως μόνο η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Μη χάνετε το Στόχο σας και μην απομακρύνεστε από αυτό που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Πάντως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια ευκαιρία από το πουθενά που θα την αρπάξετε χωρίς πολλές περιστροφές.



ΤΟΞΟΤΗΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Χρόνια σας πολλά!!! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό σημαίνει πως είστε ανοιχτοί και πρόθυμοι για νέες αγάπες και γλυκά φλερτ. Χαρείτε το σας αξίζει.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά και πάνω από όλα το μυαλό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα σας βάλουν οι άλλοι. Προσοχή και χαμόγελο και όλα θα πάνε περίφημα.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Καλέ τι βλέπω εδώ?? Όλο και καλύτερα στα ερωτικά είτε με ζόρι είτε χωρίς.. Πιο ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου , αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις ενώ για πολλούς από εσάς το παλιό και καλό tip που λέγεται προξενιό θα σας ανοίξει τους ερωτικούς ορίζοντες.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στο Σκορπιό να σχηματίζει πολύ καλές όψεις, μπορεί να συζητήσετε για τα σχέδιά σας, να δώσετε πνοή σε καινούργιες ιδέες και σχέδια, ή να βρείτε συμμάχους που θα βοηθήσουν στα σχέδιά σας. Μέρες καλές για να λάβετε σοβαρές αποφάσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Περίεργη περίοδος για έρωτες αυτή για εσάς ωστόσο θετική θα είναι η επίδραση του τριγώνου Ηλίου – Ουρανού όμως μη σας παίρνει η χαρά. Καλό θα είναι να προσέχετε την συμπεριφορά σας και να μην ξεσπάτε στο ταίρι σας.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή και τον Κρόνο στο Σκορπιό, φαίνεται ότι ζορίζεστε από παντού, έχετε και εσείς τα δίκια σας, θα καλεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Συννεφιές στο γραφείο και γενικά στα επαγγελματικά μιας και θα πρέπει μόλις μπαίνετε στον εργασιακό σας χώρο να κρατάτε ομπρέλα, να πάρετε και μια ζακέτα γιατί προβλέπεται κρύο αρκετό. Και εκεί που όλα είναι μαύρα και το εργασιακό δελτίο καιρού είναι τεταραγμένο μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να οργανώσετε τις συμμαχίες σας με τον Άρη στην Παρθένο ίσως να προκύψει ένα θέμα με τράπεζες, ασφάλειες ή δημόσιο που να χρήζει διακανονισμού.



ΙΧΘΥΕΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Το ταξίδι στη βροχή μπορεί να δείξει το άλλο μισό σας το έχετε σκεφτεί?? Ο Άρης από την Παρθένο εκλύει ενέργειες, σεξουαλικού χαρακτήρα αλλά και του ακατανόητου που καταλήγει στο κρεβάτι!!! . Η αντίθεση της Απόλυτης Θεάς Αφροδίτη με τον Δία στον χώρο αυτό σας χαμογελά και σας προκαλεί… μμμμ…μμμ….μμ….

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ότι στοχεύσετε θα το έχετε αυτή την περίοδο και πιο πολύ αν είστε καλλιτέχνες. Ότι κάνετε μαζί με άλλους θα το κάνετε σωστά και θα στεφθεί από επιτυχία. Να ηρεμήσετε και λίγο που αυτούς τους μήνες έχετε τραβήξει του λιναριού τα πάθη.



Ραντεβού την άλλη εβδομάδα με τα ζώδια και τους ωροσκόπους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα