Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2013

Και έχει ένα φεγγάρι απόψε..





Γράφει: Διάττων Αστέρας



ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου, πώς θα βάλουμε στεφάνι στον Αϊ Γιάννη. Δύο χρόνια το καημένο με `χεις αρραβωνιασμένο, τρίτο δε θ’ αντέξω μ’ άλλον θα τα μπλέξω. Δύο χρόνια το καημένο με `χεις αρραβωνιασμένο, τρίτο δε θ’ αντέξω μ’ άλλον θα τα μπλέξω, τραγουδάει η αγαπητή Ε. Βιτάλη και δεν ξέρω αγαπητέ Κριέ αν σε λένε Μανωλιό, αλλά ότι όνομα και αν έχεις να ξέρεις πως όπως πάνε τα πράγματα σίγουρα, θα παντρευτείς γρήγορα αρκεί να έχουμε την νύφη ή τον γαμπρό. Και αυτό γιατί οι αυξανόμενες οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, σας τραβάνε το χαλί της προσωπικής σας ζωής. Εκτός των άλλων καλό θα είναι να μην είστε τόοοοσο εγωιστές ή αδιάλλακτοι γιατί το χάσαμε το κορμί πατριώτη.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού την Κυριακή δείχνει ένα ζόρικο ξεκίνημα εβδομάδας καθώς πραγματοποιείται πάνω στον άξονα της τσέπης σας. Αυτό το διάστημα ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες άκομψες κινήσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό που κάνει με τον Κρόνο σας δίνει θετικό πρόσημο για να στρατηγευτείτε στις επαγγελματικές υποθέσεις και να έχετε μια πιο ουσιαστική βάση συνεννόησης με τους ανωτέρους σας. Ευχάριστο το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητάς σας και ανοίγει νέα παράθυρα στη δουλειά.



ΤΑΥΡΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος σήμερα στον άξονα του ζωδίου σας και του Σκορπιού κάθε άλλο παρά εύκολη δεν θα την ονόμαζε κανείς και αυτό γιατί επηρεάζει τις σχέσεις σας και πιο πολύ τις ερωτικές. Σίγουρα θα ξαναβγούν στην επιφάνεια θέματα που είχαν προκύψει με την έκλειψη, καλά θα κάνετε να είστε πιο ήρεμοι και πιο δοτική στην επικοινωνία σας με το ταίρι σας. Ευνοϊκό το γεγονός της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω αλλά δεν είναι και πανάκεια. Ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με το Δία υπόσχονται στους αδέσμευτους μια πλούσια εβδομάδα σε φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κινητικότητα στα οικονομικά και στην καριέρα με τον Άρη στην Παρθένο και το εξάγωνο που κάνει με το Δία, θα δείτε πως θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα βοηθήσουν αρκετά όσους από εσάς ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν ως βάση τους την επικοινωνία, marketing, διδασκαλικά κ.α. ενώ θα βρείτε και τους τρόπους να διαφημίσετε και να προβάλετε τις ιδέες προς τα έξω. Ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον Κρόνο, δίνει την έγκρισή της για συζητήσεις, πιθανές συνεργασίες και συνεταιρισμούς καθώς επίσης και για επαφές με εξωτερικό.



ΔΙΔΥΜΟΙ



ΕΡΩΤΑΣ: Ηρεμία στα αισθηματικά σας Διδυμάκια καθώς περίοδος δεν προσφέρεται για ερωτικές συγκινήσεις, τύπου φεύγω αλλά θα ξανάρθω, ή αγάπη μου πότε θα τον κάνουμε τον γάμο μας? Από την Παρασκευή που ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, δίνει περισσότερες πιθανότητες για κάτι θετικότερο. Προσοχή όμως, επειδή η πρώτη του όψη είναι το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να βάλετε ροζ γυαλάκια και να βλέπετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και όχι όπως είναι πραγματικά.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πάλι καλά για εσάς που ο αγγελιαφόρος των Θεών αλλά και Κυβερνήτης σας Ερμής μέρα με τη μέρα βρίσκει τη θέση του και θα σταματήσουν οι ανατροπές που μέχρι τώρα σας τρελαίνουν. Ο Άρης από την Παρθένο δηλώνει δουλειά και πάλι δουλειά που καμιά φορά μπορεί να είναι και χαμαλίκι ή αγγαρεία από την δουλειά αλλά και από το οικογενειακό περιβάλλον. Όμως υπάρχει και κάτι καλό από το εξάγωνο που κάνει η Αφροδίτη και Κρόνος και μπορεί να αποδώσει οικονομικά, αρκεί να ιδρώσετε την φανέλα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Αν είστε καλοί στην Γεωμετρία θα ξέρετε ότι οι ασκήσεις εξαγώνων είναι SOS γιατί ανεβάζουν το βαθμό του τριμήνου. Έτσι λοιπόν έχουμε δύο εξάγωνα αυτή τη φορά αυτό του Διά με τον Άρη, που λέει πως είστε στα πάνω σας ερωτικά και χαίρετε αποδοχής από τους φίλους, το άλλο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μας λέει πως είναι καιρός για μια πολύ γλυκιά και τρυφερή πρόταση γάμου. Σιγά όμως που θα ήταν και όλα ρόδινα!!! Καρκινάκια αν έχετε γεννηθεί από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση!



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να είστε σίγουροι πως πράττετε σωστά αφού έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να αυξήσετε τα έσοδα από την δουλειά σας, αρκεί να έχετε λίγο περισσότερη επιμονή και ακόμα πιο μεγάλη υπομονή, μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας και να μην βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία. Το εξάγωνο του Άρη και του Δία κινείται ευνοϊκά προς εσάς και δεν αποκλείεται να λάμψει μιας ευκαιρίας που περιμένατε καιρό.



ΛΕΩΝ



ΕΡΩΤΑΣ: Όταν τρέχουν τα επαγγελματικά εσείς τρέχετε από πίσω και έτσι σας αποσπούν από τους έρωτες. Αλήθεια είναι ότι η έλλειψη χρόνου για προσωπική ζωή σας τσιτώνει αρκετά. Αλλά από την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, γεγονός που δίνει κάποιες αποχρώσεις ενδείξεις πως τα πράγματα πάνε για το καλύτερο από την επόμενη εβδομάδα.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, πράγμα που μπορεί να δώσει πιο γερές τόσο βάσεις όσο και κατευθύνσεις για την καριέρα και τα οικονομικά, καθόλου απίθανο αν κάπου είχατε ακούσει τα σχολιανά σας άδικα στο γραφείο τώρα να δείτε πως θα προσπαθήσουν να ζητήσουν συγνώμη. Από την άλλη με το εξάγωνο του Άρη και του Δία, δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες καλές οικονομικές προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν στο θετικότερο το όποιο τέλμα είχε περιέλθει στο πορτοφόλι σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Κρατηθείτε καλέ Παρθενάκια μου ο Άρης στο ζώδιό σας και μάλιστα σε όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Καρκίνο, σας ξανάβει τόσο που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε ερωτικά με τίποτα, καλέ όλα τώρα θα τα κάνετε??? Καινούργιες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση όλα στο φουλ . Όμως, το σημαντικότερο για τα ερωτικά σας είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, που σηματοδοτεί μαζί με το εξάγωνο που κάνει με τον Κρόνο πως Παρθένοι δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσετε το πλάσμα των ονείρων σας και να προχωρήσετε σε μία πολύ σοβαρή σχέση.



ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όλα προς το καλύτερο και με οδηγούς την Πανσέληνο και συνοδηγούς Σκορπιό – Ταύρο μιας και γίνεται εκεί. Αυτό σημαίνει πως «στο πέλαγο αρμενίζω και έχω πρίμα τον καιρό» αυξήσετε τις γνωριμίες σας, κάντε δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικές συζητήσεις ή να προβάλλετε τα καλούδια ή τα ταλέντα σας.


ΖΥΓΟΣ

 
ΕΡΩΤΑΣ: Σοβαρότητα, όχι μεγαλόστομες σπατάλες αλλά έργα, ψύχραιμα και ισότιμα παντού, αν θέλετε να κρατήσετε ότι έχετε. Αυτά μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, θα έχουμε κάτι θετικότερο.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τι λέγαμε στα ερωτικά? Μια από τα ίδια και στα επαγγελματικά, κάτι έχετε πάθει δεν εξηγείται αλλιώς, όπου τρέλα και ζαβολιά οι Ζυγοί πρώτοι. Ακούστε τα καμπανάκια που χτυπούν και βάλτε προτεραιότητες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή χαρίζει μια όμορφη εβδομάδα και δίνει ένα τόνο βυσσινί στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα τις ερωτικές. Με τον Κρόνο έχετε γίνει πιο σοφοί αλλά μην βγάζετε και από τίποτα κάτι… Έλεος… Αξιοποιήστε το εξάγωνο του Κρόνου και της Αφροδίτης για να πνεύσει ένας ούριος άνεμος στις σχέσεις σας χωρίς να χρειαστεί να θυσιαστεί καμιά Αντιγόνη.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι στόχοι στα επαγγελματικά λένε τα άστρα από το εξάγωνο του Άρη και του Δία θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα βγείτε από το τέλμα που έχετε περιπέσει αυτό τον καιρό. Όσοι είναι με το μέρος σας το έδειξαν οπότε τώρα πάμε για τα καλύτερα ε???

ΤΟΞΟΤΗΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Βλέπε, άκου, σώπα, ενέχουν κίνδυνοι για πολλά . Από την Παρασκευή ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και όλο και κάπως θα χαμογελάσει το χειλάκι σας. Λίγο υπομονή και όλα θα είναι καλύτερα από τις 25/11 και μετά.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στη Παρθένο , δείχνει πως οι ψιλοδουλειές τρέχουν περισσότερο από τις σημαντικές. Το ευτύχημα είναι ότι το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μας λέει πως στο τέλος θα αμειφθείτε για τους κόπους σας. Ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι πλέον έχετε κάνει «φόκους» στο στόχο σας και αν δουλέψετε με ζήλο, μπορεί να αυξήσετε τα έσοδά σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΕΡΩΤΑΣ:Η Απόλυτη αφέντρα του Έρωτα βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, πράγμα που μόνο θετικά μπορεί να δώσει στον αισθηματικό σας τομέα. πάντα ισχύει ότι πρέπει να προσέχετε γιατί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα δεν αστειεύεται, αλλά και πάλι η Αφροδίτη θα σας αγγίξει με το χέρι της και θα σας δώσει πνοές. Στις θετικές εξελίξεις θα συμβάλλει και ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με τον Δία ενώ η Πανσέληνος θα χαρίσει μια πιο συναισθηματική νότα στο σκηνικό σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς καλύτερες προοπτικές αυτές τις μέρες και θα τις αξιοποιήσετε προς το καλύτερο. Η Πανσέληνος όχι μόνο δεν σας πέφτει βαριά αλλά σας δίνει καλλιτεχνική έμπνευση για να βάλετε νέους στόχους ενώ ο Κρόνος υπόσχεται ότι αν κουραστείτε και δουλέψετε σκληρά, θα σας ανταμείψει. Ο Άρης και ο Δίας συνηγορούν υπέρ των νέων συνεργασιών και συμφωνιών.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και το έτερον ήμισυ θα ψάξει να βρει αλλού παρηγοριά. Να είστε λίγο προσεκτικοί όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση γιατί δεν θα λείψουν οι μουρμούρες και τα καβγαδάκια, αλλά με ένα ζεστό χαμόγελο και μια αγκαλιά δεν θα αντιμετωπίσετε και ιδιαίτερα προβλήματα. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη, όλα πιο θετικά.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον Σκορπιό – Ταύρο, δίνει φτερά στα πόδια σας για τρέξιμο και πίεση, όχι αρτηριακή, αλλά στο χώρο της δουλειάς. Το εξάγωνο του Δία με τον Άρη δείχνει ότι δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε μιαν οικονομική εκκρεμότητα, εφορία, δάνεια, ασφάλειες, ή ακόμη και να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα.



ΙΧΘΥΕΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από την Παρθένο κλείνει το μάτι σε κάτι που έρχεται επιτέλους και λειτουργεί σαν βότσαλο στην ήρεμη λίμνη σας. Τύμπανα ανανέωσής και όχι πολέμου από το εξάγωνό του με τον Δία από τον Καρκίνο. Ενώ η Πανσέληνος χαρίζει και ένα όμορφο φεγγάρι άκρως ερωτικό που σας προστάζει να το εκμεταλλευτείτε.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν ξέρω για τον Πάολο Κοέλλιο αλλά μάλλον το ότι το Σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρετε εκεί που τόσο καιρό λέγατε πως δεν γίνεται τίποτα. Όποτε δουλειά και πάλι δουλειά και στο τέλος εσείς θα είστε οι νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα