Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

Αγάπη από Άστρα... συνέχεια







... συνέχεια...

Ζυγός

Μέσα στο 2013 πήρατε, πήρατε, πήρατε. Τι πήρατε όμως? Καρδιές κυκλοφορούν στο Σύμπαν και τραγουδούν « Στα ‘δωσα όλα και έμεινα στον άσσο έτσι θέλησα να σου εκφράσω πως τη μέρα που θα φύγεις θα καταστραφώ» ίσως να ήταν και καλό που φύγατε γιατί στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσατε να δεθείτε. Το πρώτο τρίμηνο λοιπόν και με τον Άρη στο ζώδιό σας τα Συμπαντικά μαθήματα δίνουν και παίρνουν, δε σας τιμωρεί κανείς μη παραπονιέστε απλά εισπράττετε ότι δώσατε. Αρχίζετε να σκέφτεστε πως κάτι δεν πάει καλά με την σχέση σας? Δεν έχετε άδικο για ξαναψάξτε το πριν πάρετε αποφάσεις ζωής (γάμους, αρραβώνες, συμβιώσεις.) Μη σας παίρνει η χαρά διότι το καλοκαίρι δείχνει τα δόντια του και « Πάλι μόνος/ η μου θα μείνω, θα πληγώνομαι, θα σβήνω. Μόνος /η θα παραμιλάω, μόνος/ η θα την/ τον αγαπάω.» Παρόλα αυτά το Φθινόπωρο σας χαμογελά και πάλι και ένας έρωτας από το παρελθόν έρχεται να σας δείξει «Μα δεν τελειώσαμε Δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς» Αρκεί να δείτε τι κάνατε και πως θα τον/την ξανακερδίσετε. Ο Χειμώνας σας βρίσκει ώριμους και κατασταλαγμένους να ζήσετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε, όπως το θέλετε.



Σκορπιός

Προτείνω να γράψετε βιβλίο με τίτλο «τι μου έμαθε το 2013» και εκεί κάπου μεταξύ επίλογου και τελευταίων γραμμών γράψτε «Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει εγώ το ξέρω απ’ όλους πιο καλά πονάει όταν σ’ αφήνει σαν τη θηλιά σε πνίγει πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει!» Εκεί φτάνει πάμε για άλλο βιβλίο με τίτλο « τι μου έδωσε το 2014» μέσα στην τρέλα το νέο έτος μας δείχνει πως μέσα από το απόλυτο Τίποτα γεννιέται το Κάτι… μιας και αγαπάτε το μύθο του Φοίνικα δείτε τον δε 4D να παίζει στη ζωή σας με πρωταγωνιστές εσάς. Το πρώτο τρίμηνο με διαβαστάρι «τι δεν πρέπει να ξανακάνω» αγαπάτε τις πληγές σας και ξεκουράζετε την ψυχή σας. Την Άνοιξη ένας αλήτης έρωτας έρχεται να σας παρασύρει και να σας δείξει πως δεν είναι όλοι/ες ίδιοι . «Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή» Νέο μυαλό νέα όρεξη για όλα. Η κίνηση της σπείρας έχει πάρει την τελική της μορφή και η νέα αγάπη γεννιέται. Εδώ αφήστε τις καχυποψίες και τα συμπαντικά τεστ και αφεθείτε. Το καλοκαίρι με το Δία στον Καρκίνο και μετά στο Λέοντα όλες οι αισθήσεις σας είναι σε συναγερμό. Φθινόπωρο ξεχνάτε τα πάντα και θέλετε να δείτε πως είναι να είσαι ευτυχισμένος/η. Εκεί στο Χειμώνα φεύγει και ο Κρόνος και το πάρτι των Χριστουγέννων ξεκινά με τα κάλαντα προς την ελευθερία. Ζείστε το σας αξίζει.


Τοξότης.

Προετοιμασία για την αγάπη με λίγα εμπόδια για εσάς φέτος. Αγαπάτε και αγαπάτε πολύ όταν το θέλετε, όποτε το θέλετε και όπως το θέλετε. Κάντε και φέτος πραγματικότητα, μη σας φοβίζει ο Κρόνος, είναι δάσκαλος και στα απλά και στα σύνθετα. Το πρώτο τρίμηνο φοράτε το xl σε νούμερο διάθεσης για να… (με ότι αυτό τραβάει από κάτω) Bonus αγάπης για την Άνοιξη και το καλοκαίρι με τραγούδια τύπου «Αυτοκολλητάκι μου να το θυμάσαι το καρδιοχτυπάκι μου για πάντα θα `σαι και πια το ξέρω, εμείς οι δύο χώρια δε ζούμε ούτε λεπτό αυτοκολλητάκι μου σε αγαπάω» και καλά κάνετε σας αξίζει να το νιώθετε. Το φθινόπωρο κάτι ζήλειες ένθεν κα κίθεν χαλάνε λίγο την μαγεία της στιγμής και η μουρμούρα πάει να χαλάσει τις στιγμές. Ψυχραιμία φίλοι Τοξότες και χαλαρώστε. Το χειμώνα μη βάλετε σε κίνδυνο ότι αξίζει και το έχετε αποφασίσει. Πάρτε απόφαση για ένα γάμο μετά την Άνοιξη και ενώ για συμβίωση ανοίξτε τα παράθυρα και αλλάξτε κουρτίνες μετά το καλοκαίρι του 2015.

Αιγόκερως

Μη ψειρίζετε και πολλά – πολλά γιατί όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα. Στην αγάπη δε μετράνε οι πιστωτικές κάρτες και τα Μαθηματικά, μετράει η Χημεία, η Φυσική και η Βιολογία. Αφεθείτε το πρώτο τρίμηνο και ξεσαλώστε (?) την Άνοιξη. Το καλοκαίρι με τον Δία στο Λέοντα αρχίζουν οι κουτσουκέλες και το άσμα που τραγουδά το ταίρι σας αλλά και εσείς σε ρε μινόρε είναι «Να με παίρνανε τα σύννεφα οι άνεμοι τα κύματα να με παν σε ένα έρημο νησί Να γλιτώσω από τις ζήλιες σου…» Άδικα?? Όχι, αφού παίζει το ματάκι σας. Το φθινόπωρο καταλαγιάζουν όλα και είτε μόνοι, είτε ζευγάρι πάτε για τα καλύτερα αγαπώντας τους πάντες και τα πάντα. Είστε ιδιαίτερα τυχεροί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και το ζείτε στο έπακρο.

Υδροχόος

Ο έρωτας έρχεται από τη δουλειά ή από τον κοινωνικό περίγυρο. Αν είστε παντρεμένοι προσέξτε ιδιαίτερα διότι θα σας συνεπάρει και θα σας συνεκώσει ή όλη κατάσταση και να χαλάσετε την οικογενειακή σας ηρεμία. Αν είστε αδέσμευτοι τότε χαρείτε το μαζί με όλο το γραφείο ή όλη την παρέα. Το πρώτο τρίμηνο η αγάπη σας παίζει με την Συμπαντική της τραμπάλα. Την Άνοιξη μαζί με τα λουλούδια ανθίζει η ιδέα του παιχνιδιού της αγάπης. Το καλοκαίρι απαλλαγμένοι από ενοχές ζείτε το ακίνδυνο πολύ επικίνδυνα, μην ακούτε πρέπει και μη, αν εσείς είστε αποφασισμένοι τότε αδράξτε τη στιγμή. Ένας μικρός χωρισμός θα σας ταράξει για λίγο αλλά…. Το φθινόπωρο « Μεγάλη στιγμή Τώρα είναι η πιο μεγάλη στιγμή Είμαστε και πάλι μαζί Πλάι εγώ κι εσύ Η πρώτη βραδιά Που σ’ αγγίζω πάλι η πρώτη βραδιά Της καρδιάς μου είσαι καρδιά φίλα με ξανά» Το χειμώνα θα χρειαστείτε ψυχραιμία να δώσετε να καταλάβει το έτερο ήμισυ τι θέλετε και πότε. Θα πρέπει να ξέρετε πως ο άλλος/η δεν είναι βοηθός φακίρη, φορέστε τα γιορτινά σας και χαρείτε το 2015 που υπόσχεται πολλά.

Ιχθύες

Το πρώτο τρίμηνο τραγουδάτε «Τέρμα τα λάθη πια, δε θα πέσω στη φωτιά, δε θα σε ξαναδώ, άλλο δεν υποχωρώ. Τώρα θα δεις κι εγώ απ’ το ο σπίτι μου θα βγω. Τώρα θα δεις κι εγώ πάλι θα ερωτευτώ. Αυτό που είδα πάλι δεν σ’ το συγχωρώ.» Πετάτε από πάνω σας οτιδήποτε ψεύτικο και δεν σας ταιριάζει. Μια ερώτηση συνέχεια θα είναι στο μυαλό σας και θα το κοινωνείτε κιόλας λέγοντας Δικαίωμά μου δεν είναι??? Και ναι είναι αρκετά ταλαιπωρηθήκατε? Άνοιξη και καλοκαίρι τόσο ο Δίας στον Καρκίνο και μετά στο Λέοντα, σας δείχνει την τελική μορφή που θα έχει το υπόλοιπο του 2014. Οι πληγές έκλεισαν η καρδιά σας ηρέμησε και τώρα μπορείτε να πάρετε. Το Φθινόπωρο σας βοηθά να καταλάβετε τι θέλει το έτερον ήμισυ από εσάς και καλό θα ήταν αν θέλετε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός γάμου ή μιας συμβίωσης. Το Χειμώνα συμπαρασταθείτε σε οτιδήποτε έχει μπει στο μυαλό σας και ζήστε έντονα, το 2015 υποκλίνεται μπροστά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα