Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

Αγάπη από Άστρα





Τα ερωτικά των ζωδίων για το 2014.

Γράφει Διάττων Αστέρας.

Τα πάρε Δώσε των Άστρων στην αγάπη για το 2014.



Κριός

Η γενική εικόνα των Κριών για αυτή τη χρονιά θα είναι ανάμικτη σαν ένα λαχταριστό παγωτό μες το Χειμώνα. Τον Γενάρη και τον Φλεβάρη όσοι θα περπατάτε στα σοκάκια του έρωτα και των σχέσεων θα τραγουδάτε το πάλαι ποτέ διαχρονικό άσμα «Αγάπη μου επικίνδυνη φοβάμαι και τη σκιά σου ερείπιο με κατάντησες με τον άπιστο τον έρωτά σου», η αλήθεια είναι πως φαίνεται να πέφτετε θύματα της λαγνείας ενός ή μιας άπιστης. Ανασκουμπωθείτε και μη το βάζετε κάτω γιατί από Απρίλη και μετά σας έρχεται μια μετωπική σύγκρουση τόσο με το μέσα σας όσο και με το έξω σας. Θα είναι το λακκάκι στο θεληματικό πηγούνι Κριαρίνες ? θα είναι τα μάτια αυτά που θα σας φέρουν τα πάνω κάτω φίλοι Κριοί? Ας έχουμε τα μάτια ανοιχτά.


Υποδεχτείτε το καλοκαίρι και αν ακόμα είστε μόνοι / μόνες για κοιτάξτε καλύτερα εκεί στο μόλο ή στην παραλία, εκείνο το πλάσμα που λιάζεται και φωνάζει με όλο το σώμα «Αγάπησέ με» και πάνω στο «σ’ αγαπάω ρε βλάκα χτες στο βράδυ στο ξανάπα», βάζετε τον εγωισμό μπροστά και κάνετε βόλτες ψιθυρίζοντας « μη μου μιλάς για καλοκαίρια για ακρογιαλιές και αστέρια» ποιος φταίει??

Άντε όμως από Οκτώβρη και μετά μέσα από την παρέα σας μεταξύ τυρού και αχλαδιού, θα βρείτε αυτό που πραγματικά λαχταράει η ψυχούλα σας. Το 2015 σας βρίσκει κατασταλαγμένους, ζευγάρι ή όχι ξέρετε τι ακριβώς θέλετε.

Ταύρος

Με ένα Κρόνο απέναντί σας σαν Σκορπιοί νιώθετε Ταυράκια μου στα αισθηματικά , εδώ και σχεδόν ένα χρόνο «Δύσκολα φεγγάρια, έκανα παζάρια λύπες και χαρές μου `κοψαν τα χέρια, σώματα, μαχαίρια και ψυχές Δύσκολα φεγγάρια πάτησα τα χνάρια της καταστροφής με το αίμα κρύο θέλω το αντίο να μου πεις» ας είμαστε δίκαιο όμως την τραβάει το κορμάκι σας την ταλαιπώρια έτσι??? Για πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται! Το πρώτο τρίμηνο σηκώστε μανίκια και αφήστε πίσω ότι έγινε το 2013 στα ερωτικά, κατανοητό??? (Τα κάνατε μαντάρα με το σκεπτικό πως ο άλλος που ήταν δίπλα σας, σας ήθελε για το πορτοφόλι σας, Porca mizeria !!! Λάθος κάνατε, αλλά κάνατε και το αντίθετο φύλλο να πιστεύει το ίδιο). Μάθατε τώρα λοιπόν πως είναι καιρός «Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω Αν θέλει ας φύγει, αν θέλει ας μείνει δε θα πεθάνω εγώ για κείνη/ο.» Ο Απρίλης σας υπόσχεται αγάπη αρκεί να το δείτε και να το θελήσετε, σκεφτείτε τι θέλετε και πως οραματιστείτε το και προετοιμαστείτε. Το καλοκαιράκι αν θέλετε βάλτε βάσεις για ένα γάμο ή για μια δέσμευση πιθανής συγκατοίκησης χωρίς προβλήματα. Ο Οκτώβριος σας αγαπά και σας δείχνει το όμορφο χαμόγελό του και σας προκαλεί να ανοιχτείτε μιας και «Εμείς οι δυο πάμε πακέτο δε θα χωρίσουμε ποτέ. Εμείς οι δυο πάμε πακέτο κατάλαβέ το». Το τελευταίο τρίμηνο οι ουρανοί ανοίγουν και αγαπούν ότι αγαπάτε αρκεί να θυμάστε πως ο φίλος/η δεν είναι το ταίρι που σας ταιριάζει.

Δίδυμος

Χρονιά που δοκιμάζονται οι μακροχρόνιες σχέσεις σας και αυτό είναι από δική σας ευθύνη. Τα δεδομένα αλλάζουν και σιγοτραγουδούν «Τώρα θα σ’ ανοίξω τα χαρτιά μου Σου `κανα δυο χρόνια τον Λουλού Μα όσο κι αν κουνούσα την ουρά μου Ήμουν κατά βάθος αλεπού» βγαίνουν στην επιφάνεια ατασθαλίες και μισαδάκια που κάνατε την προηγούμενη χρονιά και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε. Τρομάξατε ? καλά κάνατε, ότι ήταν δεδομένο ή το νομίζοντας δεδομένο δεν είναι πια. Θέλει δουλειά πολύ για να τα ανατρέψετε. Μέσα στο Φλεβάρη μαθαίνονται τα κακώς κείμενα και αν πραγματικά θέλετε την σχέση σας καλό θα είναι να τα πείτε τώρα εσείς, πριν τα πουν οι καλοθελητές. Τον Απρίλη όσοι βάζετε ιώδιο στις πληγές να είστε σίγουροι πως θα βρεθεί κάποιος να κρατάει το βαμβάκι αρκεί να μην πείτε ψέματα. Το καλοκαίρι περιέργως πως, σας βρίσκει με μια διάθεση να κοιτάξετε προς τα μέσα σας και να καταλάβετε πως δεν πάνε οι άλλοι λάθος, εσείς οδηγάτε ανάποδα. Το φθινόπωρο σας συγχωρεί για λίγο και σας δίνει την δυνατότητα να σμίξετε είτε ξανά με τον σύντροφο, είτε με τον κούκλο σερβιτόρο στο μπαράκι που συχνάζετε διδυμίνες μου, αγόρια Δίδυμοι προσοχή ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Τα Χριστούγεννα σας αγαπούν και ο Άγιος Βασίλης σας κάνει δώρο την σταθεροποίηση.



Καρκίνος

Με το Δία στο ζώδιό σας δεν νομίζω να έχετε και παράπονο? Αν παίζατε τάβλι θα ήταν μιλητό, εξάρες και μέσα. Το πρώτο τρίμηνο σας χαμογελά και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε την θέλετε την σχέση που έχετε? Αν ναι προχωρήστε άφοβα « Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη». Όμως δεν βλέπω να πτοείστε. Τον Απρίλη και όλη την Άνοιξη, τα μουστάκια σας είναι αυτά που γελάνε ή πήρατε γάτα?? Όλα καλά γιατί την ιδρώσατε την φανέλα. Παίρνετε ριζικές αποφάσεις και πάμε ή για γάμο ή για συμβίωση. Οι αποφάσεις του καλοκαιριού καλό θα είναι να επανεξεταστούν και για τελικές αποφάσεις αφήστετο για το φθινόπωρο. Το τελευταίο τρίμηνο, δείτε το αλλιώς και αποτινάξτε πάσης μορφής και φύσεως κόλλημα από πάνω σας.



Λέων

Τα καλύτερα έρχονται, εσείς δεν το θέλετε, με το Δία στο ζώδιό σας θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά αυτά που σας αξίζουν. Το παρελθόν πέρασε και σας δίδαξε (?) Το πρώτο τρίμηνο μυαλό και διαίσθηση συνεργάζονται και σας δείχνουν την πριγκίπισσα ή τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Την Άνοιξη αλλάζετε άρδην γραμμή πλεύσης και αγαπάτε το Νέο και το πρωτοποριακό. Όλο το καλοκαίρι ντύνεστε, στολίζεστε και πρωταγωνιστείτε στην δική σας ζωή πλέον. Εκεί λίγο πριν το τέλος Αυγούστου τραγουδάτε «Σ’ έψαχνα στον ουρανό μα στη γη ήσουν τελικά ήσουν πλάι μου τόσο καιρό μέσα σ’ όνειρα στυφά τσάμπα πήγα μπλέχτηκα σκάρτες καταστάσεις ανέχτηκα είσαι στάλα από βροχή μου δροσίζεις το κορμί είσαι άγγιγμα αγγέλου τώρα μάταια προσπαθώ να σ’ αγγίξω και εγώ μήπως νιώσεις ότι νιώθω» αρκεί να μην κάνετε πισογυρίσματα.

Φθινόπωρο και χειμώνα αρχίζει μέσα σας να καταλαγιάζει η ιδέα της συγκατοίκησης και το επιδιώκετε. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να είστε καλά και να περνάτε καλά, σας αξίζει.



Παρθένος.

Αν σταματήσετε να σκέφτεστε τις ατέρμονες λεπτομέρειες, αν σταματήσετε να δοκιμάζετε τα νεύρα του συντρόφου σας όλα θα είναι καλά, αν όχι τότε γυρίστε το κεφάλι και πάμε για άλλα, αυτό μας λέει το πρώτο τρίμηνο. Η Άνοιξη σας δίνει αυτό που θέλετε αρκεί να το δείτε και να το διεκδικήσετε. Το καλοκαίρι με πιο ανάλαφρη διάθεση αγαπάτε πολύ και επικίνδυνα σε σημείο εξάρτησης, «Απόψε θα σε δω, θα φτάσει αυτή η ώρα. Υπέρτατο αγαθό, σε θέλω εδώ και τώρα» τραγουδούν οι αισθήσεις και εσείς επίσης. Φθινόπωρο και μάλλον δεν καταλάβατε πως πρέπει να κρατάτε το στόμα σας « Φθινοπώριασε ο άνεμος σε πήρε φθινοπώριασε και απ την καρδία σου η αγάπη μου ξεθώριασε σκοτείνιασε μπροστά μου ο ουρανός» βρε Παρθένοι ψυχραιμία, τι και αν δεν έπλυνε τα δόντια πριν σας φιλήσει?

Χειμώνας και ανανεωμένοι δίνετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να αγαπήσει ξανά. Το 2015 υπόσχεται περισσότερα και πιο ανανεωτικά....

συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα