Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Χορός των Άστρων...



Διάττων Αστέρας

Αγαπητοί φίλοι του blog σας ενημερώνω πως μαγειρεύονται οι προβλέψεις του Έτους για τους 12 Αλήτες των Άστρων, για αυτό και απουσιάζουμε αυτές τις ημέρες.

Πάντως να ξέρετε για την εβδομάδα που έρχεται γενικά επικρατεί μια παγωμάρα στα εργασιακά μιας και ο Άρης αποφάσισε να μπει για τα καλά στο Ζυγό, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ή όσοι ξέρετε πως έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.
Τα ερωτικά θα είναι σε ουδέτερη κατάσταση αν και δεν θα λείψουν παρεξηγήσεις μιας και άλλα θα λέει η θεια μου και άλλα θα ακουν τα αυτιά μου...

Για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους τα πράγματα εργασιακά θα είναι σταθερά αν και από τα μέσα της εβδομάδας δεν θα λείψουν αγγαρίες και πάσης φύσεως τρεχάματα που δεν σας αναλογούν.
Ερωτικά ας είστε πιο ήρεμοι γιατί το έτερο το ήμισυ περνάει ζόρκα μαζί σας. Κάντε Έρωτα και όχι πόλεμο μιας και αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες.

Για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ψαράκια τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν, οι εργασιακές όψεις είναι ευνοϊκές αφού η δουλειά σας τώρα φαίνεται, την ιδρώσατε την φανέλα και τώρα το καταλαβαίνουν και οι άλλοι.
Ερωτικά προσέχτε τα πήγες και είπες και έλεγες, πως πήγα, είπα και έλεγα γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάτε για μαλλί και να βγείτε κουρεμένοι.

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και να θυμάστε όταν κάνετε κάτι με αγάπη τότε γίνεται τέλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα