Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2013

Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται...



Γράφει : Διάττων Αστέρας.



ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Άντε αγάπες μου να πάμε στο καθαριστήριο τα καλά τα ταγεράκια, τα φουστάνια τα ιδιαίτερα και τα κουστουμάκια διότι η Αφροδίτη στον Τοξότη, υπόσχεται πως θα υπάρχουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, για να εκτονωθείτε, για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρετε.
Επίσης, είναι βοηθητική για να ρίξετε γέφυρες με το ταίρι σας, που η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό ήταν σαν αυτές του Μάντισον. Από την άλλη , ο Ήλιος από τον Σκορπιό και τα εξάγωνά του με τον Άρη και τον Πλούτωνα, σας κλείνουν το μάτι για αυστηρά στιγμές για δύο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Άσε τις εκλείψεις για τα άλλα ζώδια που τα επηρεάζει εσύ Κριέ κοίτα μπροστά και το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι τον Ερμή που είναι τα μπρούμυτα και στήνει κάποιες παγίδες στα εργασιακά ενώ θα πρέπει να κάνεις πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ δεν θα ήταν και άσχημο να κάνεις λίγο το Κριάρι στο γραφείο… να αποφύγεις όμως διακανονισμούς γιατί η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου.



ΤΑΥΡΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Γκρίνιααααααααααα παπαπαπαπαπαπα τώρα θα μου πεις δε φταις εσύ η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στο Σκορπιό φταίει, αυτή είναι που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα ή τις ανασφάλειες που θα προκαλέσουν Ταυρίσιες συμπεριφορές. Να μη σας πω ψέματα και δεν το θέλω, αλλά, αν δεν προσέξετε τις κινήσεις θα προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σας εν γένει. Τώρα πάλι είναι κατάλληλη εποχή βοηθούσης και της έκλειψης αν θέλετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μία σχέση που είναι φθαρμένη και δεν σας ικανοποιεί.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρόταση εργασίας, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα top ραντεβού, τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τις πολύ σημαντικές υπογραφές, προκαταβολές και πάσης φύσεως συμφωνίες. Να είστε επιφυλακτικοί και προσπαθήστε να συντηρήσετε αυτά που έχετε κατακτήσει μέχρι αυτή τη στιγμή και αφήστε τα σπουδαιότερα για το δεύτερο μισό του Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνετε και λίγο την πάπια στη δουλειά, προκειμένου να αποφύγετε τις ρήξεις με συναδέλφους ή ανωτέρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ



ΕΡΩΤΑΣ: Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια;; όχι πια διότι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη, είναι ότι καλύτερο για την βαρεμάρα σας καθώς η απόλυτη Θεά του Έρωτα σας σπρώχνει σε περιπέτειες, φλερτ, συζητήσεις, γνωριμίες. Όποια σχέση και αν έχετε ή δεν έχετε τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να έρθετε πιο κοντά με το αντίθετο φύλλο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Λίγο τα πάνω κάτω στη δουλειά λόγω του Άρη στην Παρθένο. Αδέρφια, ξαδέρφια, γονείς, στενοί συγγενείς θα σας θυμηθούν όλοι τώρα και θα επωμιστείτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, εσείς χαλαρώστε και « μη μου τους κύκλους τάρατε» διότι θα έχετε μια ψυχολογική μετάπτωση, πολλές βιταμίνες, καλό φαγητό και θα περάσει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Ότι και να σας χαλάει τώρα στη σχέση σας αφήστε το να το δείτε πιο καθαρά από τις 15/11 και μετά που θα ανοίξει το τοπίο τόσο η έκλειψη όσο και ο Ερμής που πάει ανάδρομα, είναι πιθανόν να σας δημιουργεί μια μικρή θολούρα. Πάντως με τον Δία στο ζώδιό σας, όλο και θα γίνεται κάτι θετικό που θα σας ξελασπώνει, έστω και την τελευταία στιγμή.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπομονή και σύνεση αυτή την εποχή. Μη βιαστείτε για τίποτα, ακολουθείστε το ένστικτό σας και τα όποια σχέδια θα ευοδωθούν λίγο αργότερα. Εστιάστε στα παιδιά όσοι και όσες έχετε και περάστε όσο το δυνατόν πιο όμορφες στιγμές.



ΛΕΩΝ



ΕΡΩΤΑΣ: Τα καλυτερότερα… ξέρετε εσείς Λιοντάρια, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, όλο και θα πνέει ένας αέρας ανανέωσης . Με θετική σκέψη και πολύ χιούμορ θα σαγηνεύεστε το αντίθετο φίλο και θα περάσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ είναι τα ζόρια με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή που σας ταλαιπωρούν από το ζώδιο του Σκορπιού, το δέκα το καλό θα είναι η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου. Ο άξονας καριέρας – οικογένειας παίρνει φωτιά και αναμένονται εντάσεις και καθυστερήσεις. Έλα να βλέπω μπράτσα!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, βάζει φωτιά στο κρεβάτι σας μια πιθανή εγκυμοσύνη για τα παντρεμένα ή σοβαρά δεσμευμένα κορίτσια Παρθένους είναι προ των πυλών, ενώ για τα αγόρια Παρθένους ευνοούνται οι περιπετειούλες παρά οι σοβαρές σχέσεις. Όπως και να έχει να το χαρείτε!!!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρόλο που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ευνοϊκό ζώδιο και καλοβλέπει βλέπει το δικό σας, αν θα θέλετε καλό θα ήταν να μην τα βάλετε τώρα με Σύμπαν, να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις που επωάζονται.



ΖΥΓΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Το ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το ζώδιό σας του Τοξότη αλλά δεν είναι και το παν. Ας μην ξεχνάμε ότι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κάνει υπόγεια δουλειά και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω οπότε κάντε στην άκρη τον εγωισμό σας και πείτε και κανά ευχαριστώ στο Σύμπαν γιατί βλέπω πως θα υπάρξουν ανατροπές παντού.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τι να πω τώρα;; Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, απρόβλεπτα έξοδα, συμφωνίες που ενώ έδειχνα να κλείνουν – κλείνουν δια παντός και πάμε παρακάτω. Μην υπογράψετε τίποτε [που αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας και μην κλείσετε καμία συμφωνία, υπομονή για τον Δεκέμβρη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Αχ βρε Σκορπιουδάκια δεν ταιριάζουν οι ανασφάλειες σε σας παραταύτα θα το νιώσετε έντονα διότι η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας θα σας τσιτώσει αρκετά. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε κακιούλες και σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Κρατάτε δυνάμεις και ενεργοποιήστε «φράχτες» γιατί ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα αποτελεί τον αυστηρό κριτή σας. Σαν να μην φτάνει αυτό, θα κάνει και την εμφάνισή της και μια αγάπη από τα παλιά να σας βάλει σε διλλήματα και σε σκέψεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην κάνετε καμία επαγγελματική κίνηση αυτές τις μέρες, περιμένετε μετά τις 15 Νοεμβρίου για οποιαδήποτε κίνηση. Προετοιμαστείτε βρίσκοντας συμμάχους και συμμετέχοντας σε ότι συλλογικό σας προταθεί δρομολογείστε τις επόμενες κινήσεις στη σκακιέρα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Άντε βρε να χαρείτε λίγο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα και θα είναι ευεργετική για την αισθηματική σας ζωή. Να περάσετε καλά και να κάνετε ότι μπορείτε για να δείξετε πόσο αγαπάτε το έτερον ήμισυ.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ λίγη παραπάνω προσοχή διότι δεν είναι όλοι καλά παιδιά σαν εσάς, να φυλάτε τα νώτα σας και να διπλοτσεκάρετε τα πάντα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Πλήττεται το εγώ σας αγαπημένοι μου Αιγόκεροι η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό, δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Καλό θα είναι να είστε συγκρατημένοι και ήρεμοι διότι θα υπάρξουν καβγαδάκια ατομιστικής φύσεως.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να προσέχετε τις κινήσεις σας και να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει. Καθυστερήσεις και ασυμφωνίες είναι το κύριο μενού της εβδομάδας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Τα άστρα λένε τον κόσμο σας και καλά που κάνετε. Πετάτε στα σύννεφα και πάλι καλά κάνετε, ο τροχός όμως δείχνει όλα στον Σκορπιό, εκλείψεις, Ερμής, Κρόνος και αυτό σας κάνει να νιώθετε ανικανοποίητοι. Δεν είναι έτσι Υδροχόοι μου και το ξέρετε, χαλαρώστε και απολαύστε τους πάντες και τα πάντα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εδώ είναι τα ζόρια και όχι στα ερωτικά, Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο στο ίδιο περιβάλλον, θα προκαλέσει ανακατωσούρες, καθυστερήσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές στον τομέα της καριέρας. Δεν είναι καλό να κάνετε τώρα νέα ξεκινήματα και να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο.



ΙΧΘΥΕΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Επιχείρηση αποπλάνηση λένε τα άστρα για σας αυτό το διάστημα σας βάζει ροζ γυαλιά και δεν σας αφήνει να δείτε την αλήθεια. Να προσέχετε γιατί μπορεί να ποντάρετε σε καταστάσεις που θα ίσως σας απογοητεύσουν αργότερα.



ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη το πείτε ούτε του παπά είστε από τους τυχερούς καθώς η έκλειψη, ο ανάδρομος Ερμής και ο Κρόνος «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σας. Ωστόσο, καλό θα είναι ότι σημαντικό πρέπει να γίνει τώρα να βρεθεί ένα καλό τέχνασμα και να πάει για τις 15/11 και μετά ο Άρης από την Παρθένο θέλει προσοχή γιατί δημιουργεί ένα μάλλον περίεργο περιβάλλον με τους συνεργάτες σας . Κάντε τώρα το ψάρι για να επωφεληθείτε αργότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την καλή σας την κουβέντα